Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای فرهنگی، اجتماعی زنان و خانواده گفت: با توجه به عدم کارامدی خانم ابتکار در برنامه سازمان محیط زیست باید دید در حوزه زنان چه می کند؛ ضمن اینکه وی مسئول اجرایی کردن سند 2030 و 17 آرمان آن در آسیا اقیانوسیه است و این دو عنوان با هم جمع نمی شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرشته روح افزا در گفت و گو با ناب نیوز در خصوص سمت جدید معصومه ابتکار به عنوان معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه حوزه زنان همیشه مظلوم بوده است، گفت: جابه جایی خانم مولاوردی و جایگزین کردن خانم ابتکار به جای وی یعنی هیچ زن توانمند و فرهیخته ای در جمهوری اسلامی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو شورای فرهنگی، اجتماعی زنان و خانواده ابراز کرد: با توجه به عدم کارامدی خانم ابتکار در برنامه سازمان محیط زیست باید دید در حوزه زنان چه می کند؛ ضمن اینکه وی مسئول اجرایی کردن سند 2030 و 17 آرمان آن در آسیا اقیانوسیه است و این دو عنوان با هم جمع نمی شود.

وی افزود: ابتکار در حوزه زنان نمی تواند با نگرش برابری جنسیتی وسازمان مللی کار کند و باید از اجرای 2030 استعفا دهد.

روح افزا عنوان کرد: باید دید قرار است در حوزه وزرا چه اتفاقی بیفتد و چه کسانی رای می آورند؛ اما امیدواریم خانم ابتکار در معاونت خود از خانم های خوش فکر و متخصص استفاده کند در غیر این صورت همان مشکلاتی ایجاد می شود که در چهار سال گذشته داشتیم.

وی اظهار داشت: در دوره قبل هیچ یک از مشکلات در حوزه زنان حل نشد؛ خانه داری جزو مشاغل محسوب نشد، مرخصی زایمان و بیمه زنان حل نشد، حتی یک جلسه ستاد ملی زن و خانواده تشکیل نشد و اتفاق مثبتی در حوزه زنان نیفتاد لذا اگر خانم ابتکار با همان رویکرد و وظیفه سازمان مللی خود پیش رود، با مشکلات عدیده ای روبه رو خواهیم شد.

عضو شورای فرهنگی، اجتماعی زنان و خانواده با بیان اینکه سازمان ملل و دستگاه های تحت نظر آمریکا مورد اطمینان نیستند، تاکید کرد: امیدواریم شاهد تکرار دوباره اشتباهات نباشیم؛ نمی توان در خصوص خانم ابتکار در حوزه زنان پیش قضاوتی انجام داد اما بهرحال در حوزه محیط زیست موفق نبود.

وی ادامه داد: سازمان محیط زیست از ناکارآمدترین سازمان های دولتی در دور یازدهم بود که اعتراضات مردمی زیادی را هم به دنبال داشت؛ این درحالی است که کار در حوزه محیط زیست آسان تر از حوزه زنان بود و حوزه زنان مسائل پیچیده ای دارد.

روح افزا خاطرنشان کرد: مطالبات زنان در کشور ما مطالبات حق و جزو حقوق آنهاست و قشری هستند که نهاد خانواده را در کشور حمایت می کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۹۵۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکی از اصلی ترین ارکان های مقابله با قاچاقچیان حیات‌وحش دادن آموزش است

غلامرضا ابدالی مدیرکل دفتر حیات وحش سازمان حفاظت محیط‌ زیست در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره قاچاق حیات وحش گفت: با حضور رییس سازمان محیط زیست و مقامات کشوری که دارای مسئولیت هستند از جمله فراجا، گمرک قوه قضاییه یک نشست هم اندیشی را در راستای مسئله حیات وحش برگزار کردیم.

او ادامه داد: در این نشست مسئله قاچاق حیات وحش را تبیین کردیم. قاچاق حیات وحش قاچاقی است که رتبه دوم یا سوم را به خود اختصاص داده است. قاچاق حیات وحش بسیار پر سود بوده که تمام کشور‌ها و به خصوص کشور خودمان به دلیل کریدور بودن مبدا قاچاقچیان قرار گرفته است.حیات وحش نقش اساسی و کلیدی در زندگی ما دارند که اگر بی تفاوت باشیم قطعا ژن‌های بی بدل را از دست خواهیم داد.

ابدالی تصریح کرد: امسال کمیته ملی قاچاق جانوری را تشکیل داده ایم که بتوانیم این رتبه را تغییر دهیم. 

او گفت: موضوع مهمی که تا به الان باید توجه شود آموزش است. آموزش لازم را به نیرو‌هایی که در ورودی‌های گمرک و فراجا هستند باید به خوبی ارائه شود تا بتوانند در کمترین زمان اقدام مناسبی را از خود نشان دهند. انواع و گونه‌های مختلف قاچاق را شناسایی بشناسند تا بتوانند موارد قاچاق را تشخیص دهند. 

معاون سازمان حفاظت محیط زیست  تصریح کرد: فقر و بیکاری از علل قاچاق محسوب می‌شوند. ناآگاهی از عواقب قاچاق نیز باید مورد توجه قرار گیرد برخی از بازار قاچاق، حیوانات را خریداری می‌کنند و این موضوع‌ها باید فرهنگ سازی شود.

ابدالی بیان کرد: متولی اصلی در کشور ستاد مرکزی مقابله با کالا و ارز نهاد ریاست جمهوری است. اما دستگاه‌هایی که می‌توانند به ما کمک کنند پلیس فراجا از جمله پلیس فرودگاه، راه آهن، قوه قضاییه، هستند که می‌توانند کمک کننده باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی محیط زیست

دیگر خبرها

  • سلاجقه: از برقی کردن وسایل نقلیه در تهران حمایت می‌کنیم
  • واکنش روابط عمومی دانشکده علوم خانواده به برخی حاشیه‌سازی‌ها
  • نشان خورشید تابان از سوی امپراطور ژاپن به معصومه ابتکار اعطا شد + عکس ها
  • پاسخ به حاشیه‌سازی‌ها پیرامون انتصابات در دانشکده علوم خانواده
  • یکی از اصلی ترین ارکان های مقابله با قاچاقچیان حیات‌وحش دادن آموزش است
  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش «مسیرسبز- ایران پاک»
  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش مسیر سبز ایران پاک
  • آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی
  • ۹۰ تُن پسماند و نخاله ساختمانی در استان مرکزی جمع‌آوری شد
  • ساماندهی ۹۰ تن نخاله ساختمانی با اجرای یک پویش در استان مرکزی