Web Analytics Made Easy - Statcounter

منصور وحیدی، عضو شورای اسلامی شهر کرج، امروز در گفت‌وگو با فارس در رابطه با طرح انتقال آب سد امیرکبیر به تهران گفت: اینکه وزارت نیرو نسبت به خدمت رسانی به شهروندان تهرانی اهتمام دارد جای خوشحالی است اما نادیده گرفتن شهروندان دیگر شهرها از جمله کرج و شهرهای اقماری این کلانشهر درست نیست و باید پاسخ مناسبی به اعتراض مردم استان البرز داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو شورای شهر بیان کرد: برابر آمار رسمی و گزارش مسؤولان وزارت نیرو حجم آبی که قبل از رسیدن به رودخانه کرج قرار است از سدامیرکبیر و از طریق تونل به تهران منتقل شود چیزی حدود 320 میلیون متر مکعب است و این در حالی است که مجموع سهمی که برای مصارف آب شرب، اراضی کشاورزی، زیستگاه طبیعی، سفره های زیر زمینی و رودخانه کرج در نظر گرفته شده است کلا 30 میلیون متر مکعب است و این عدد یعنی سهم کرج  یک یازدهم سهم تهران است.

وحیدی اظهار داشت: وزارت نیرو باید در حق آبه مردم شهر کرج تجدید نظر کند چراکه 30 میلیون متر مکعب جوابگوی جمعیت حدود 3 میلیونی این منطقه نیست. این اقدام غیر کارشناسی است و سفره های زیر زمینی ما با این وضعیت آسیب جدی خواهد دید و قطعا در آینده طبعاتی خواهد داشت.

این عضو  شورای شهر کرج با بیان اینکه در گذشته همین تصمیمات غلط چالش های جدی برای کشور ایجاد کرده است گفت: ریزگردهای خوزستان و خشک شدن دریاچه ارومیه هم حاصل همین تصمیمات غیر کارشناسی بود که نتایج آن بعدها بحران های زیست محیطی ایجاد کرد و زندگی مییون ها نفر را تحت الشعاع قرار داد.

وی یادآور شد: انتظار می رفت دولتی که با شعار امید روی کار آمده است با این نوع تصمیمات خود مردم کرج و استان البرز را ناامید نمی کرد و امیدواریم در این موضوع تجدید نظر شود.

وحیدی گفت: از همه مسؤولان استان از جمله امام جمعه محترم و سه نماینده استان و استاندار محترم پیگیر هستند تشکر میکنم اما این موضوع نباید به فراموشی سپرده شود و باید با جدیت حق مردم استان را مطالبه کنند.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: سد امیرکبیر انتقال آب خشکسالی رودخانه کرج تصفیه خانه ششم تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۱۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز زیست‌محیطی برای معدن آلبلاغ خراسان شمالی مصوب شد

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی از تصویب صدور مجوز زیست‌محیطی برای معدن آلبلاغ در شهرستان اسفراین خبر داد.

رضا شکاریان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به تشکیل جلسه شورای عالی محیط زیست در روز گذشته در تهران، اظهار کرد: در این شورا با صدور مجوز زیست‌محیطی در این معدن موافقت شد و باید در ادامه کار، ارزیابی‌های لازم در منطقه انجام شود. در ارزیابی‌ها نیز باید مواردی مانند پوشش گیاهی، جانوری، اقلیم و ... به‌صورت دقیق بررسی شود.

وی ادامه داد: البته ارزیابی‌ها توسط متخصصان محیط زیست انجام و آماده شده است و باید در استان و بعد از آن در سازمان تایید شود.

شکاریان بیان کرد: معدن سرب و روی آلبلاغ در منطقه حفاظت‌شده ساریگل اسفراین قرار دارد که این منطقه چسبیده به پارک ملی ساریگل و منطقه شکارممنوع «شاه جهان» است. این اداره کل درخواست داده بود که در صورت تصویب صدور مجوز برای معدن یادشده، منطقه شکار ممنون «شاه جهان» ارتقا یابد.

وی اضافه کرد: در این جلسه، موضوع ارتقای منطقه شمال غرب سالوک که شکار ممنوع است، به منطقه پناهگاه حیات وحش و حفاظت‌شده مطرح شده است.

به گزارش ایسنا، معدن سرب و روی آلبلاغ در منطقه حفاظت‌شده ساریگل اسفراین قرار دارد که در چند سال گذشته به علت حضور غیرمجاز سودجویان در این منطقه، جان تعدادی از آنها به علت ریزش حفره‌های کنده‌شده توسط آنها گرفته شد. از سوی دیگر برداشت‌های غیرمجاز از این معدن موجب شد تا مسؤولان به دنبال گرفتن مجوزهای اکتشاف، بهره‌برداری و زیست‌محیطی باشند تا برداشت‌ها اصولی انجام شود و مزیت اقتصادی آن عاید مردم منطقه شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۲ گروه صیادی و شکارچی غیرمجاز در پلدختر دستگیر شدند
  • برنامه دولت انگلیس برای مقابله با تغییرات اقلیمی غیرقانونی اعلام شد
  • بررسی عوارض زیست محیطی معدن مس دره زرشک به کجا رسید؟
  • صدور مجوز زیست‌محیطی برای معدن آلبلاغ خراسان شمالی مصوب شد
  • چالش‌های زیست‌محیطی در توسعه هوش مصنوعی
  • روز جهانی آزادی مطبوعات World Press Freedom Day + شعار و پوستر
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ صادر شد
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ اسفراین صادر شد
  • مطالبات اراضی شهری شهرداری پرداخت شود
  • اخطار زیست محیطی به سه واحد خدماتی در نهاوند