Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از روابط عمومی حزب ندای ایرانیان، جلسه شورای سیاست‌گذاری این تشکل اصلاح‌طلب با دستور «آلودگی هوای کلان‌شهرها»، «طرح‌های غیرکارشناسی مجلس شورای اسلامی» و «ششمین مجمع عمومی حزب ندای ایرانیان» با حضور صادق خرازی دبیرکل، مجید فراهانی رییس شورای مرکزی، اعضای شورای سیاست‌گذاری و سعید متصدی معاون پیشین محیط انسانی سازمان محیط‌ زیست برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شورای سیاست‌گذاری حزب ندای ایرانیان درباره «طرح‌های غیرکارشناسی مجلس شورای اسلامی»  تأکید کرد که طرح‌های غیرکارشناسی، ضعیف و هزینه‌زا مانند «اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری»، «اقدام متقابل ایران برابر ترور شهید سلیمانی»، «خروج ایران از پیمان منع گسترش سلاح هسته‌ای»، «بازنشستگی پیش از موعد»، «ممنوع‌الخروج کردن مسوولان نظام»، «ساماندهی پیام‌رسان‌های اجتماعی» که در مجلس یازدهم بررسی می‌شود، نگران‌کننده و خطرناک است.

خروجی طرح‌هایی چون «اقدام متقابل ایران برابر ترور شهید سلیمانی» منزوی کردن و کاهش قدرت بازدارندگی ایران خواهد بود. هر طرحی که به قدرت بازدارندگی کشور ضربه بزند با منافع ملی ایران در تضاد است.

براساس این گزارش،  طرح «اقدام متقابل ایران برابر ترور شهید سلیمانی» مغایر با قانون اساسی، سیاست‌های کلی نظام، دخالت در حوزه اختیارات رهبری انقلاب، قوه مجریه، شورای عالی امنیت ملی و کاملا در راستای منافع رژیم صهیونیستی است. انتظار می‌رود خردمندان و دلسوزان کشور تلاش کنند تا مجلس شورای اسلامی از فضای غیرکارشناسی، تبلیغاتی و احساسی فاصله گرفته و در راستای منافع ملی جامعه حرکت کند.

بررسی «آلودگی هوای کلان‌شهرها» توسط کمیسیون محیط‌زیست از دیگر مباحث این جلسه بود. اعضای شورای سیاست‌گذاری ضمن هشدار نسبت استفاده گسترده از سوخت مازوت در نیروگاه‌های برق خواستار اتخاذ راهکارهای فوری برای کاهش آلودگی هوا به منظور خروج از وضعیت قرمز و بحرانی کنونی شدند.

این گزارش افزود: با توجه به این حقیقت که تا زمانی که وزارتخانه‌ها و سازمان‌های دخیل در قانون هوای پاک به مسوولیت‌های خود عمل نکنند نمی‌توانیم شاهد تحقق بهبود و کاهش آلودگی هوا باشیم، بر اجرای کامل قانون هوای پاک از سوی دولت، مجلس و قوه قضاییه تأکید شد.

همچنین به منظور کاهش آلودگی هوا، خواستار پیگیری جدی، مسوولانه و غیرشعاری اقداماتی چون اصلاح کیفیت سوخت، توسعه و تجدید ناوگان حمل‌ونقل عمومی و توسعه خطوط مترو، ارتقای استاندارد خودروها به خصوص تاکسی‌ها و موتورسیکلت‌ها، از رده خارج کردن خودروهای فرسوده، مدیریت تردد خودروها به شکلی جدی و غیر شعاری شدند. حفاظت محیط‌زیست مورد توجه جدی سیاست‌گذاران و دولت‌مردان باشد.

در ادامه این جلسه سعید متصدی معاون پیشین محیط انسانی سازمان محیط‌زیست، تحلیل‌های خود را درخصوص «آلودگی هوای کلان‌شهرها» مطرح و به ارائه دیدگاه‌های خود پرداخت.

این کارشناس محیط زیستی تصریح کرد: در کشور تابع برنامه‌ریزی انفعالی هستیم و همواره کنشی و واکنشی برخورد می‌کنیم. برای بحرانی که پیش می‌آید به دنبال راه‌حل می‌گردیم و پیشگیری از بحران نداریم. امروز برنامه‌ریزی انفعالی در دنیا از بین رفته است.

وی خاطرنشان کرد: باید پیش از وقوع بحران و در شرایط عادی برنامه و طرح مقابله با آن بحران را تدوین کرده باشیم و تابع برنامه‌ریزی فعال و آینده‌نگر باشیم. این رویکرد به بهبود کیفیت محیط‌زیست کمک می‌کند. نیازمند برنامه‌ریزی قبل، حین و بعد بحران هستیم. برنامه‌ریزی فعال مبتنی بر نگاه به آینده در بهبود وضعیت محیط‌زیست ایران مؤثر خواهد بود.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی سازمان حفاظت محیط زیست شورای سیاستگذاری حزب ندای ایرانیان شورای عالی امنیت ملی مجلس یازدهم دولت مجید فراهانی قوه قضاییه رژیم صهیونیستی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی سازمان حفاظت محیط زیست شورای سیاستگذاری مجلس شورای اسلامی سازمان حفاظت محیط زیست شورای سیاستگذاری حزب ندای ایرانیان شورای عالی امنیت ملی مجلس یازدهم دولت مجید فراهانی قوه قضاییه رژیم صهیونیستی اخبار کنکور طرح های غیرکارشناسی مجلس شورای اسلامی حزب ندای ایرانیان شورای سیاست سیاست گذاری برنامه ریزی محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۶۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟

به گزارش صدای ایران ، انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود تا تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده مشخص شود.

بنابر روایت باشگاه خبرنگاران جوان، در دور اول انتخابات مجلس در تهران چهره‌هایی که در لیست‌های شورای ائتلاف، شورای وحدت و ائتلاف امنا بودند توانستند به مجلس راه پیدا کنند از این رو رقابت بر سر جلوس بر کرسی ریاست مجلس از همان فردای اعلام نتایج انتخابات آغاز شده است.

حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس یازدهم در رده چهارم انتخابات مجلس در تهران گمانه‌زنی‌هایی را برای اینکه وی در مجلس دوازدهم کرسی ریاست را به رقبایش واگذار می‌کند شکل گرفته است، اما با وحدتی که بین شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اسلامی و جبهه پایداری شکل گرفته احتمال زیاد رقابتی بین این دو جریان وجود نداشته باشد، اما ائتلاف امنا که در خارج از این ائتلاف است جدی‌ترین رقیب قالیباف برای ریاست مجلس است.

سید محمود نبویان نفر اول انتخابات مجلس در تهران در کنار حمید رسایی، مرتضی آقاتهرانی، منوچهر متکی، مجتبی ذوالنوری و حمیدرضا حاجی‌بابایی ازجمله افرادی هستند که نام آنها در کنار نام قالیباف برای ریاست مجلس شنیده شده البته با توجه به ائتلاف شانا و پایداری به‌طور قطع باید یا قالیباف و یا آقاتهرانی نامزد ریاست قوه مقننه شوند.

البته با توجه به اینکه حدود ۱۵۰ منتخب مجلس دوازدهم (تا قبل از برگزاری دور دوم انتخابات مجلس) از لیست شورای ائتلاف هستد به نظر می‌رسد گزینه اصلی برای ریاست مجلس همان رئیس مجلس یازدهم یعنی محمدباقر قالیباف باشد.

با توجه به اینکه ائتلاف امنا برای ریاست مجلس رقابت نزدیکی با شورای ائتلاف دارد این احتمال وجود دارد ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس یکدست نشود و از جریان‌های مختلف در آن حضور داشته باشند.

تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود

مجتبی یوسفی عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم درباره ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم گفت: الان زود است و نباید برای ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس آینده عجله کرد.

وی اظهار کرد: هر قوه‌ای یکسری مزایا و معایبی دارد و برای اینکه معایبمان را کم کنیم باید ساختار تصمیم‌سازی، تصمیم‌گیری و مسئولیت‌ها با همراهی نمایندگان مجلس صورت گیرد.

عضو کمیسیون عمران مجلس بیان کرد: تضارب آرا اشکال ندارد و نظرات و جریان‌های مختلف باعث رشد، چالش و پخته‌تر شدن غنای بحث‌ها می‌شود، اما اینکه به تفرقه و چنددستگی برسد نه به نفع نظام و نه به نفع کشور است.

یوسفی ادامه داد: اینکه انتقاد به تخریب و دودستگی برسد و هم در مجلس فعلی و هم در مجلس آینده تصمیم‌هایی که باید بین نمایندگان گرفته شود، از بیرون گرفته شود قطع‌به‌یقین باعث ضرر قوه مقننه می‌شود و اقتدار مجلس کاهش پیدا می‌کند.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم گفت: درباره ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس بعد نمی‌توان پیشداوری کرد، اما نظرم این است که باید کار مجلس به نمایندگان سپرده شود.

با توجه به اینکه مجلس جایی است که همه دیدگاه‌ها و تفکرات باید در آن باشند جریان‌های سیاسی نباید از تضارب آرا برای اداره مجلس خود را محروم کنند.

دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم

روح‌الله متفکرآزاد عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم گفت: معتقدم مجلس جایی است که همه باید باشند و در آن حرف بزنند.

وی اظهار کرد: می‌توان در یک جامعه متکثر با دیدگاه‌ها و سلیقه‌های مختلف بدون دعوا، جنگ، هتاکی، پرده‌دری با سلم و صفا و وحدت زندگی کرد و اهداف را پیش برد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس بیان کرد: اینکه هرکسی بتواند حرف خود را بزند به رشد و پیشرفت کشور کمک می‌کند لذا امیدوارم مجلس بعدی مجلسی باشد که هر دیدگاهی امکان بیان نظرش را داشته باشد و جمع‌بندی آن بشود تلخ نکردن ذائقه مردم و نشان دادن اینکه همه تلاش ما برای رفع مشکلات کشور است و دعواهایمان هم این باشد که چگونه می‌توان مشکلات کشور را حل کرد نه اینکه من کدام سمت بنشینم، چون من دعوا بر سر صندلی را خیلی دوست ندارم.

برای تشکیل مجلس دوازدهم باید تا هفت خرداد صبر کرد تا هیئت‌رئیسه سنی مجلس انتخابات هیئت‌رئیسه را برگزار کند البته به‌غیر از رقابت بر سر ریاست مجلس آینده، رقابت برای حضور در ترکیب هیئت‌رئیسه بین نمایندگان هم داغ خواهد بود.

دیگر خبرها

  • برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود
  • ۲ واحد شن و ماسه متخلف در یزد پلمب شدند
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟
  • امیرعبداللهیان: ایرانیانی که نگران تردد خود به ایران هستند، می‌توانند با مراجعه به سامانه پرسمان تردد، از سفر بدون مشکل خود به کشور مطمئن شوند
  • رئیسی: حفاظت از محیط‌زیست باید مردمی شود
  • لزوم بهره‌گیری از فناوری‌ و دستاورد‌های دانش‌بنیان در حفاظت محیط زیست
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • مجلس یازدهم نگاه ویژه‌ای به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها داشت
  • مجلس یازدهم در نظارت ضعیف بود
  • امیرعبداللهیان: ایرانیان معدودی تحت تاثیر فضاسازی رسانه‌های معاند نگران تردد خود به ایران هستند/ آنها می‌توانند با مراجعه به سامانه پرسمان تردد وزارت خارجه از سفر بدون مشکل خود به کشور مطمئن شوند